18:30

Referat: BK Kick - AIF Barrikaden

Det blev en gnällig match på Kroksbäcks IP på torsdagskvällen.
De gula korten haglade och Barrikaden åkte till och med på ett rött.
BK Kick var passningsskickliga i anfallet, men deras bristande försvarsspel gjorde att Pontus kunde slå in 1-0 till Barrikaden i mitten av den första halvleken. Sedan fick Barrikadens Gustav frilägesutvisning och matchen såg ut att vändas. Den efterföljande straffen räddades dock av C-G och Barrikaden kunde gå till halvtidsvila med en 1-0-ledning.
I andra halvlek var det Barrikadens tur att få straff efter att Erik fällts i straffområdet.
Erik tog själv hand om straffen och kunde skickligt placera in 2-0.
Bara dryga 10 minuter senare fick Mats bollen på halvplan och slog en djupledsboll till Erik som gjorde en 30-meterslöpning och satte bollen i det bortre hörnet. 3-0 till Barrikaden. BK Kick stressade sedan för att få in bollen i mål och de hann med två reduceringsmål innan domaren blåste av matchen.
3-2 till Barrikaden och en kämpainsats av det decimerade vinröda gänget.